Over mij

Zouden wij een goede match zijn?

Wat is een VA?

Weet jij wat een Virtual Assistant (VA) is? Denk je misschien aan een automatische chatbot? Of een digitale butler? Nou, dat ben ik niet hoor! Ik zie een VA als een ondersteuning binnen je bedrijf. Wat die ondersteuning precies inhoudt kan per VA verschillen. Maar wat voor alle VA’s geldt: een goede VA is een steun en toeverlaat en een partner waarop je kunt vertrouwen.
Bedenk daarom goed wat je van een VA verwacht en daar met hem of haar over praat. Alle neuzen moeten dezelfde kant op staan. Een goede match is dus erg belangrijk. 

Waar sta ik voor als VA?

betrouwbaarheid

duidelijkheid

professionaliteit

enthousiasme

loyaliteit

efficiëntie

Als jij als creatieve of passievolle ondernemer met een missie op zoek bent naar extra ondersteuning wil je natuurlijk vertrouwen hebben om zaken uit handen te kunnen geven. Het is namelijk een kwestie van loslaten en dit vinden we niet altijd makkelijk. Het heeft tijd nodig.
Om te zorgen dat dit vertrouwen kan groeien, maak ik samen met jou duidelijke afspraken over hoe we de samenwerking zo efficiënt mogelijk vorm gaan geven.

Loyaliteit en professionaliteit naar de opdrachtgever toe vind ik erg belangrijk. Ook geef ik jou graag ruimte om tussentijds te evalueren en feedback te geven. Alleen op deze manier kan een samenwerking groeien en bloeien.
Mijn belangrijkste rol als VA is om jou te laten focussen op jouw plannen. Ik ga dan enthousiast met alle praktische zaken aan de slag.

 

Ben je nieuwsgierig geworden? En zou je meer willen weten over het hebben van een VA of over een mogelijke samenwerking? Aarzel dan niet en neem contact met me op. Ik ga graag met je in gesprek.

 

Hoi ik ben Martine

Hoi ik ben Martine

Virtual Assistant

Als afgestudeerd theaterwetenschapper gaat mijn hart uit naar kunst en cultuur.
De afgelopen jaren heb ik echter ook veel gewerkt binnen ondersteunende functies in voornamelijk het hoger onderwijs. Ik raak geïnspireerd door mensen met een passie. En als ik die mensen kan helpen met het verwezenlijken van hun dromen, dan maak je me heel blij.

Ik ben niet echt een globetrotter, maar stilzitten op één locatie is niks voor mij. Voor werk heb ik in Oostenrijk, Zwitserland en Italië gewoond en naast Nederlands en Engels spreek ik dus ook goed Duits en Italiaans. Nederland is mijn thuisland, maar ik houd er van om vaak te reizen en vrienden in al die landen op te zoeken. Maar eentoekomstige samenwerking natuurlijk niet in de weg. Mijn goede laptop, mijn internetverbinding en ik zijn dikke vrienden; ik neem ze overal mee naartoe. Helaas is dit momenteel uiteraard iets minder makkelijk. Dus blijf ik voorlopig even op één plek.

Wat ik verder naast mijn werk doe? Lekker buiten zijn; op de fiets, lopend of op het water. Netflixen met Dani en kat Rossi. En genieten van lekker eten.