Selecteer een pagina

Diensten

Wat kan ik voor jou betekenen?

Online leeromgevingen & Websites

Vraagje: heb jij een website, maar kijk je er tegen op om hem aan te passen, omdat het altijd zo veel tijd in beslag neemt? Heb je een online programma, maar werk je er niet vaak genoeg mee om snel een nieuw programma er in te zetten? Of wil je graag starten met een online cursus, maar heb je geen idee waar je moet beginnen?

Adem in, adem uit. Toevallig vind ik het heel erg leuk om vooral de technische kant van deze zaken uit te voeren!
Ik kan jou ondersteunen in:

  • het up-to-date houden van de website (WordPress / Divibuilder  of Beaverbuilder);
  • het organiseren van live webinars met behulp van Webinargeek;
  • het bouwen van online leeromgevingen  met behulp van Kartra, LearnDash, aNewSpring (ook ervaring met Poppyz). 

Mailings

Gefeliciteerd met die enorme mailinglijst! Te gek! Maar haal je er wel genoeg uit? Heb jij je contacten gesplitst in verschillende interesse groepen, zodat je ze juist de informatie opstuurt waar ze naar op zoek zijn? En wist je dat als je een online programma hebt, je nog meer betrokkenheid kan creëren door je deelnemers af en toe even een update te sturen?

Of heb je zou je graag je mailinglijst willen laten groeien? Maar hoe zorg je daarvoor? En kan dat ook zonder te investeren in allerlei advertenties?

Ik kan je helpen met je wekelijkse mailings, het indelen van je contacten en het bouwen van funnels. Wat zijn funnels, vraag je je af? Kort gezegd: een digitaal pad dat jouw volger/klant bewandeld via mailings en websitepagina’s. En hierbij kan ik je goed helpen.

  • het versturen van mailings en automatische mails (mailfunnels) met behulp van Kartra, Mailchimp, Active Campaign of MailBlue .
  • het bouwen van salespagina’s en bedanktpagina’s die geïntereerd kunnen worden in de funnels en ook op websites. 

Klantbeheer

Het contact met je klanten en/of partners is voor jou als ondernemer erg belangrijk. Je wilt graag dat ze snel antwoord krijgen op hun vragen en je wilt dat offertes en facturen op tijd de deur uitgaan. Daarnaast wil je dat ze up-to-date blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Maar ja, er komen steeds meer mails met vragen binnen, je loopt achter met het versturen van de offertes en
jouw to-dolijst wordt zo alsmaar langer. Help!

Geen paniek!
Ik help je graag met:

  • communicatie: het up-to-date houden van je klanten;
  • administratie: offertes,facturen en debiteuren administratie;
  • hulp met communicatie in andere talen: Duits, Engels & Italiaans.

Contact

Wil jij meer weten over mijn diensten? Neem dan contact met me op!

+31 6 2820 6016

mail@martinevirtualassistant.com